PKN
Protestantse Gemeente te Geertruidenberg
 
Actie kerkbalans 2020 Actie kerkbalans 2020
Actie Kerkbalans 2020 wordt gehouden van 18 januari t/m 1 februari. Gedurende die periode zullen onze vrijwilligers de Kerkbalansenvelop weer gaan afleveren en de antwoordenvelop met uw toezegging later weer ophalen. In die Kerkbalansenvelop die u dan ontvangt, zit:
  • De Kerkbalans 2020 folder (Ook hier te bekijken)
 
  • Het toezeggingsformulier op naam
Op het toezeggingsformulier kunt u aangeven welk bedrag en in welke maanden u toezegt als vrijwillige bijdrage voor 2020 voor de kerk.
  • Een antwoordenvelop
De antwoordenvelop, met daarin het door u ingevulde en getekende toezeggingsformulier, wordt door de vrijwilliger weer bij u opgehaald op de afgesproken datum en tijd.


Kerkbalans digitaal
Dit jaar is het ook mogelijk om elektronisch uw toezegging voor de actie Kerkbalans te doen. De mensen die zich dit jaar hebben opgegeven, zullen aan het begin van de actie Kerkbalans een e-mail ontvangen met een link naar het digitale toezeggingsformulier. De folder betreffende de actie Kerkbalans 2020 kunt u hier vinden.
Eventuele wijzigingen in de toezegging zult u moeten doorgeven aan de Administratie Vrijwillige Bijdragen, via e-mail: kerkbalans@pkngeertruidenberg.nl

Actie Kerkbalans Digitaal
Als u het komende jaar ook digitaal wilt meedoen met de actie Kerkbalans 2020, wat wij zeer op prijs stellen en zich nog niet hebt aangemeld, dan kunt u dat alsnog doen door een e-mail te sturen naar kerkbalans@pkngeertruidenberg.nl met uw naam en adresgegevens. Wij maken dan alles klaar, zodat u in 2020 uw toezegging digitaal kunt doen. Weet u uw registratienummer, dan is het prettig als u dat ook in uw e-mail vermeldt.
Heeft u dit jaar al meegedaan met de digitale toezegging, dan hoeft u niets te doen.

Ons verzoek
Algemeen is ons verzoek even stil te staan bij wat onze kerk en onze gemeente voor u betekent én dat zal u niet verbazen, om bewust stil te staan bij de bijdrage die u dit jaar kunt en wilt doen om de kerk en alles wat erbij komt, te ondersteunen voor nu en voor de generaties die komen.
Wij vragen u de folder te lezen, te beslissen over de bijdrage die u dit jaar kunt en wilt doen en het toezeggingsformulier volledig in te vullen.

Wij danken u alvast hartelijk voor uw financiële bijdrage aan onze Uitnodigende, Inspirerende en Actieve kerk!.
terug
 
 
 
Kerkdienst live volgen?
De zondagse erediensten in de Emmakerk en in de Geertruidskerk zijn live te volgen op internet. Ga naar kerkdienstgemist.nl/stations/538-Protestantse-Gemeente-te-Geertruidenberg
 
Zondagsbrief
De meest actuele zondagsbrief.
Oudere zondagsbrieven vindt u in het downloadcentrum.
 
ANBI gemeente
Bekijk de ANBI-gegevens van de Protestantse Gemeente te Geertruidenberg.
 
ANBI diaconie
Bekijk de ANBI gegevens van de diaconie van de Protestantse Gemeente te Geertruidenberg.
 
Webshop
Voor het bestellen van collectebonnen en het doen van bijdragen en giften ga naar de webshop
 
Het nieuwste kerkblad ontvangen?
Meldt u dan nu aan als abonnee via het mailadres: kompas@pkngeertruidenberg.nl
 
Website
Hebt u berichten, vragen of opmerkingen voor/over deze site?
Neem a.u.b. contact op met de webredactie
E-mail: webmaster@pkngeertruidenberg.nl
 
 
 
  Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.